Post by prosvercdentchamwei on Feb 16, 2022 15:56:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal a végtelen primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
Még csak nem is kell játszanom ezzel a játékkal. A letöltés olyan lassú, hogy egyenként megy, és ha megnyomom a videó lejátszását, nem indul el! Valóban kerestem egy jó főzős játékot, de ez nem sikerült, annyira, hogy egy szórakoztató játékot játszhassak tovább. 😔
Tetszik ez az alkalmazás. Nem kell rengeteg cuccot vennem a játékhoz, hogy sokáig tudjam játszani. Kár, hogy a játék megnyitásakor a zeném streamelése leáll, még akkor is, ha a játék hangjai le vannak tiltva. Remélem ez hamarosan megoldódik.
Úgy tervezték, hogy megbukjon a szinteken. Ez a játék nagyon szórakoztató volt az elején, de ha elérem a 19. szintet, lehetetlen túljutni ezen a szinten. Még ha remekül teljesítek is, és az összes vásárló megkapja az ételt, még mindig nem mehet át, mert kifogy az időből, és akkor hirdetéseket kell néznie, hogy több ügyfelet szerezzen, és akkor is kudarcot vall.
A játék jó. De néha lefagy, ha megnéz egy hirdetést, vagy ha rosszul kattint a hirdetésre, elölről kell kezdenie. Néha néhány "prémium" dolgot kell használnia, mert a játék nem ad elég időt vagy vásárlót. Elég rossz.
Menő
Egészen addig élveztem a játékot, amíg el nem értem az ázsiai éttermet (Japán), és most nem akar letölteni, bár nincs semmi baj az internetkapcsolatommal
Jó móka volt, amíg fel nem jutottam a 40 feletti szintre. Aztán megpróbálnak rákényszeríteni, hogy drágaköveket vásárolj vagy 3 plusz vásárlót, hogy jegyet szerezhess a láda megnyerésére. Szóval eltávolítottam! A vásárlás választásnak kell lennie, nem követelménynek. De az egyetlen módja annak, hogy a láda előrehaladjon, ideje vásárolni. Kár, hogy idáig szórakoztató volt. Csalódott vagyok!
ez nagyon szórakoztató, és segít a gyors mozgásban és gondolkodásban, de egy kicsit több időd kell a játékhoz, akkor leáll, ha érdeklődsz a játék iránt, hogy egy kicsit több időd legyen a játék élvezetének érzésére. Kérem, segítsen egy kicsit az energiaéletben, hogy egy kicsit jobban szórakozhassunk a játékkal, köszönöm!
Tetszik a játék, és nem bánom a reklámokat, de hibásak. Meg kell nézni őket, hogy teljesítsenek egy szintet. A végére érsz, és a hirdetés nem engedi, hogy kikattanj, vagy a játék nem ismeri fel, hogy megnézted a hirdetést, és elveszted a szintet. Még csak 3 hete játszom, de elkeserítő, hogy hasonló játékot keresek kevesebb törésekkel
120-as pályánál vége a játéknak. Mikor lesznek új pályák?
Nem tudom elérni a 3. világszintet (Olaszország). Folyamatosan töltöm le, de még akkor sem tudom, ha jó az internetkapcsolat. Csak 10%-ig marad. Imádom ezt a játékot, de ez megtörtént, és ez frusztráló.
Nagy érméim voltak amiatt, hogy több mint egy hetet kellett várnom az új szint megjelenésére...most elérhető, frissítenem kellett, hogy aztán törölnöm kell, mert nem indult el a játék...csak egy fekete képernyő 😡😡. Ha azt szeretné, hogy az emberek játsszák a játékait, először szabaduljon meg a csavarodásoktól. A fekete képernyő továbbra is probléma...... ez borzasztó
Nos, úgy döntöttem, hogy törlöm ezt a játékot... szórakoztatónak indul, de majdnem három hétbe telt mire visszaszereztem a drágaköveket, és a húsvéti játékuk csak bizonyos mennyiségű kockát ad, és többet kell vásárolnia. Nem fejezheti be a húsvéti játékot, hacsak nem fizet a játékért! Nem szeretem a nehezen megkeresett pénzemet játékra adni, amikor 3 hétbe telt, mire visszakaptam a vásárolt drágaköveket!
Telepítettem ezt a játékot, és azonnal rabja lettem. Majdnem 2 hónap telt el azóta, hogy telepítettem, és jelenleg Japánban vagyok. Azonban két napja kaptam egy frissítést erre a játékra, és miután frissítettem, egyáltalán nem tudtam megnyitni az alkalmazást. Van vele valami probléma, hogy az alkalmazásra kattintás után azonnal megnyílik a betöltésig szakaszban, de visszatér a kezdőképernyőre. Megpróbálom elkerülni az újratelepítést, mert elveszítem az összes előrehaladást, megpróbáltam újraindítani is
Jó játék, de folyamatosan lefagy, amikor egy hirdetést nézek, kérem, javítsa ezt a problémát. Nincsenek felugró ablakok, megnéznék egy hirdetést, hogy több időm legyen a játékban.
A játék lefagyott a második étterem letöltése után. Ezenkívül túl sok hibája van játék közben. Úgy tűnik, hogy a koppintás egy másodpercre lefagy, amikor az ételt lecsapják. Javítsa ki ezeket a hibákat. Miért nem távolítja el a tányérok beállításait és dobozok? Az elhelyezésük túl sok időt vesz igénybe, és ez zavaróvá teszi a játékot. Javítsd ki ezeket a dolgokat, és biztosan újra fogom telepíteni az iy-t, és jó az értékelés is.😊
Sajnos nekem is összeomlik a játék, és nem fut semmi a háttérben..
Family Island™ — Farming game Alkalmi kiuc
Jó játék az elején. Úgy tűnik, vásárolnia kell a továbblépéshez. A játék gyakran összeomlik, és frusztráló, amikor egy lökést használt, és újra kell játszania a pályát, miután megnyerte, és a játék összeomlott. Lehetetlenné válik a szintek megnyerése booster használata nélkül. Azt fogják mondani, hogy gyors és versenyképes... Igen nekik, szóval veszel dolgokat. Úgy tűnik, mindenki panaszkodik Japánra. Hahaha, várj, amíg Olaszországba érsz, vedd elő a pénztárcádat.
Jó játék
Fantasztikus játék, de tovább haladva a pályákon küzdök az időzített pályák teljesítésével... ezért több drágakőre van szükségem. Viszont nincs elég gyöngyszemem még a videók nézésével sem, így a 22-es fogási helyzetben találom magam
7dik országba vagyok utolsó pályán mikor lesz később a folytatás?
Szórakoztató és pörgős. Az egyetlen probléma az, hogy néha késik, és többször meg kell érintenem a rendelést, mielőtt a játék válaszol. Emiatt néha szintet veszítek.
ez a jatek nagyon kiraly
Tegnaptól kezd rosszul lefagyni a játék, és hirtelen ki fog rúgni a játékból. Bármi legyen is a hiba, javítsa ki minél hamarabb... Valójában élvezem ezt a játékot.
Tetszik a játék, az egyetlen probléma az, hogy még mielőtt elérnéd a harmadik éttermet, annyira nehézzé válik, hogy nem tudsz elég gyémántot keresni, hogy fizess az extra ügyfelekért, amelyekre csak egy szint eléréséhez van szükség. Gondolom, valódi pénzt kell fizetni a gyémántért. Nem, köszönöm.
Húúú a sok hirdetéshez!!!
Crazy Chef: Food Truck Game আর্কেড duiu
A HIRDETÉSEK GYAKRAN JÁTSZANAK MÉG AZÉRT is, ha MEGTAGADTÁK. Nagyon jól éreztem magam ezzel a játékkal, DE több szint után ismételten 1+ ügyfél/étel hiánya lesz, ezért meg kell néznie egy hirdetést, hogy több időt töltsön vele (egy pont, hogy ez MINDEN szinten megtörténik, még akkor is, ha a felszerelés max. ha nem lennének olyan gyakoriak a hirdetések.
Ez egy jó játék. De ha többletidőt szeretne, akkor felajánlja, hogy keressen egy videót hosszabbításért. Ha ezt megteszed, ne adj pluszpontokat. Túlságosan komorális, és arra kényszeríti, hogy megnézze. De sajnos ez a legtöbb játéknál így van
Szeretem az ételfelszolgáló játékokat, amelyek lehetővé teszik, hogy különféle tárgyakat szolgáltass fel, és valóban nyerhetsz anélkül, hogy ténylegesen $$-t költenél az összes extrára. Ez a játékalkalmazás az egyik kedvencem lett. Nem kell folyamatosan letöltenie más éttermeket. Automatikusak. Kösz!
Ahogy eléred a konyhai szintet (körülbelül 60), ami a játék eddigi legrosszabb része, nagyon trükkösek a játék időzítésével. Szó szerint lehetetlenné tették, hogy irreálisan sok tányért tálaljanak fel rövid időkorláton belül, mígnem sok próbálkozás után hirtelen nem esik jól. A 30. vagy 40. szint körül minden eddiginél gyakrabban jelennek meg hirdetései, és fizetésre fognak kérni, ha meg akar szabadulni tőlük. A malacperselynek a drágakövek tárolásáért is fizetnie kell, hogy többet tároljon.
Szívesen adnék öt csillagot egy nagyszerű játékért, de visszautasítom, mert megpróbálsz keményen nyomulni a reklámokkal. Csak 5 másodpercet hagy a következő hirdetés előtt. Soha ne engedd, hogy a kapzsiságod túlszárnyalja azt, amit ügyfeleid élveznek. Légy őszinte és lojális magadhoz és másokhoz.. 3 csillagos
Kicsit ismétlődő, de nem bug, gördülékenyen fut, néhány szintet gyakorlatilag lehetetlen átmenni a speciális bónuszok nélkül.
szeretem a főzési játékokat, ezért töltöttem le ezt. Eleinte annyira szórakoztató és könnyű volt játszani, de most, hogy egy új világban élek (Japánban), nagyon nehéz, hogy néhány napba telik, mire elérem a szintet 😂😅 a hirdetések elakadtam, amikor néztem őket, hogy megkapjam az ingyenességeket, ezért újra kell indítanom.. de eddig játszom, mert szórakoztató és izgalmas volt👍🏻
Jó játék, de hogyan lehet korlátozni az ügyfeleket. Egy játékosnak nincs ráhatása. Csak a sebességünket tudjuk szabályozni.
Túl sok hirdetés. 😅 Egy reklám minden szinten rendben lett volna, de egy mindegyik befejezése után az már túl sok. Ezeket az extra hirdetéseket sem hagyhatjuk ki, legalább 2-3 másodpercig meg kell néznünk őket, mielőtt lehetőséget kapunk az átugrásra.
A jó játék kihívást jelenthet, de élvezetes is, de a frissítés után a játék közepén folyamatosan visszakapcsol a kezdőképernyőre, és a végén életeket veszítesz, ez egész nap nagyon bosszantó
Crazy Chef: Food Truck Game Аркади who
Crazy Chef: Food Truck Game არკადული ozpl
Ez a játék a kedvencem. ez a játék teljesen kiváló, de sajnos a közelmúltban ez a játék túl nehézzé válik, és nincs mód arra, hogy egy pályát befejezzünk gyémánt nélkül. Szeretem tartani a gyémántjaimat, tudom, hogy nehéz megszerezni. de most nem tudtam átmenni egy szintet gyémánt nélkül. Ebben a játékban az idő túl rövid, ezért nem lehet elég pénzt gyűjteni a kombinációból és a hüvelykujjokat. Most csalódott vagyok ebben a játékban.
Csak akkor töltse le, ha fizetni szeretne a játékért. Van egy fojtogató felugró ablakuk, amely folyamatosan arra kényszeríti Önt, hogy az üzletbe menjen, hogy megtekintse a „kettőt egyért” akciójukat. Hacsak nem vásárol kétszer készpénzben, folyamatosan visszacsap a boltba. Mintha nem kerestek volna elég pénzt abból a nevetséges számú hirdetésből, amelyeket kénytelen nézni.
ummm, van ez a fura ZENE, ami megy, amikor játszom. Nos, ez olyan, mint a normál, de mintha egy kicsit zavaros lenne, és most játszom először. Amikor ezt írtam, arra gondoltam, hogy valami hiba lehet, ezért újra kinyitottam, és a zene még mindig furcsa volt. De a bátyám fortnite rn-t játszik, így lehet, hogy túl hangos a hangerő, és csak akadozik, de nem hiszem...
Èlvezhetetlen a játék a sok reklám miatt!