(Android/iOS) Family Island™ — Farming game cheat code végtelen primogemek
Feb 16, 2022 15:44:10 GMT
Post by prosvercdentchamwei on Feb 16, 2022 15:44:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Island™ — Farming game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Island™ — Farming game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code végtelen primogemek ▞▞▞
▞▞▞ Family Island™ — Farming game 2022 version ▞▞▞
Miért tünt el a raktár kapacításom? Kár fejleszteni ha a játék símán elveszi.690-ről vissza eset 580-ra ez normális?
Nem értem!
Soha nem teszek pénzt játékba a telefonomon. Ez a játék szórakoztató, egyszerű és nagyon addiktív. Most a 19. szinten, és alig várom, hogy lássam, mi következik.
Szórakoztató elterelés a mindennapi munkáról. Érdemes letölteni, szórakoztató kihívásokkal teli kaland
Szórakoztató, de megeszi a pénzét. Határozottan nem egy olyan játék, amelyet hosszú ideig lehet játszani, hacsak nem költesz el nagy mennyiségű pénzt. Úgy gondolom, hogy a fejlesztő megérdemli, hogy pénzt keressen a játékért, de a költségek nevetségesek. Kereshet jutalmakat és energiát, és több energiát kereshet, de ez nem tart elég sokáig ahhoz, hogy sokat tegyen. Ha pedig energiát vásárolsz, addig nem tudsz plusz energiát előállítani és hozzáadni, amíg gyakorlatilag el nem fogy. Ezután többet kell vásárolnia, ha néhány percnél többet szeretne játszani.
A Glitches által tönkretett nagyszerű szempontok. Például a bal oldali feladatok jelzik, hogy szüksége van rá. 1 bot és 5 toll seprű készítéséhez. amikor 67 bot és 18 toll van a tárgyaiban. továbbra is azt írja, hogy szüksége van ezekre a tárgyakra. Ezenkívül az energia nagyon gyorsan elfogy, és a várakozási idő túl hosszú. Valószínűbb, hogy ezt a játékot egy napig élveznéd, majd eltávolítod. játékfejlesztőtől nagyon gyenge. a játék látványa gyönyörű, a zene pedig nagyon boldog.
Tipikus készpénzelvétel, ahol az első 10 szint után nem tudsz jelentős előrelépést elérni, mert ragaszkodnak ahhoz, hogy csomagokat vagy drágaköveket vásárolj a játékhoz.
Nem enged be a játék ,pedig már 15-ös szinten biztos voltam ...
Szeretem ezt a játékot! Az egyetlen problémám a bordás szigettel van. Nem tudom begyűjteni a szünetek egyensúlyi gyűrűjét a végén. Nem biztos benne, hogy ez a hiba... hónapok óta rajta ragadt. Ezt leszámítva... Annyira kiakadtam ezen a játékon!!!
Elsőre kicsit macerás. Nehéz bizonyos küldetéseket végrehajtani drágakövek használata nélkül. De mindennél jobban tetszik
Nem töltött be...
A kommentek és vélemények körülbelül fele arról szól, hogy pénz nélkül nem lehet játszani ezzel a játékkal. Ezzel valamennyire egyetértek. Úgy alakították ki a játékot, hogy rengeteg reklám legyen drágakövek és energia vásárlásáról. Nehéz erőforrásokat szerezni és szintet lépni.
Egyetértek azzal, hogy ez egy szórakoztató játék, de úgy tűnik, hogy 3-4 havonta nem tudok hozzáférni a játékhoz. Elkezd betölteni, aztán semmi. Általában 2 hét után tudok játszani, de ez a folyamat kezd elöregedni.
Kicsit nehèz ha nem akarunk pènzèrt vàsàrolni bonusokat
Maximálisan elégedett vagyok,jó játék, de az energiát én is keveslem, vagy esetleg ne kérjen olyan sokat
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 عمومی yuf
Nagyon kihívást jelent, ahogy haladsz a játékban, és ez rendben van. Azt utálom, hogy egy idő után a játék új szigeteket kényszerít rád, és elveszi a régieket. Jelentős előrehaladást értek el egy szigeten, és elvittek, pont a végéhez közeledve. Elvesztettem minden fejlődésemet.
A játék szórakoztató lenne, ha az energiasáv nagyobb vagy a szint emelkedésével nő. Fél napra van szükség ahhoz, hogy az energia tele legyen. Bosszantó, amikor annyi reklámot kell néznie, hogy több energiához jusson, különösen, ha egy fa kivágása 125 energiát igényel, és csak 79 pont van az energiasávon. Túl lassúvá teszi a játékot, és idővel unalmas lesz. Frissítés: Örülök, hogy kitartottam és folytattam a bc-t, most már nagyon jól szórakozom! Vegyen részt továbbra is olyan közösségi eseményeken, mint a YouTube és az FB.
Túl sok az animáció a hazai szigeten. Ez a játék lefagyását és késését okozza. lehetetlenné teszi a játékot. Adjon lehetőséget a játékosoknak az animáció kikapcsolására. Nem kell mindennek mozognia a képernyőn
Letölthetetlen a játék. Így élvezhetetlen. 2napja akarok belépni és nem lehet azt hittem a telommal van baj formáltam.Viszont már magat a játékot sem lehet letölteni.Gondolom gyenge rendszer és összeomlott.
Sajnos állandóan kidob és leáll a játék, így nem lehet vele játszani 😥😥😥
Sajnos kidobál
A dolgok frissítéséhez sok kellékre van szüksége. És akkor kellékekre van szüksége ahhoz, hogy átjusson a hídon, utána pedig kellékekre van szüksége egy lyuk kitöltéséhez, és utána kellékekre, hogy szinte bármit meg tudjon tenni. Akkor ebből 15-re és abból 25-re van szüksége egy épület korszerűsítéséhez! Majd amint frissíti, azt akarják, hogy újra frissítse! És sok szigetre megy egyszerre, és akkor szükséged lesz azokra a kellékekre!!!
Ez a játék szórakoztató, ha az internetem nem akad össze. Nagyon ötletes karakterek és jelenetek.
Ebben a játékban minden olyan szórakoztató! Imádom a történetet, a feladatokat,... A kalandot!
Kevés az energia,túl sok erőforrás kell egy adott dolog fejlesztéséhez. Minél jobban fejleszt az ember,annál nehezebb. 5perc jaték 1 óra várakozás.Az energiat is nagyon lassan termeli,2 perc alatt egyet! Élvezhetetlen egy idő után,lassú. Miért nem lehet pl. 5 percenként legyen reklámnézési lehetőség, pl. 30 energiáért. Azután mindenki dönthet,nézi vagy vár. Vagy legyen olyan piac, meglevő termék bármikor energiára váltható egyenként is. Nem mindenki engedheti meg hogy pénzért játsszon!
Az első 3 nap rendben volt, majd a 3. napon, amikor megpróbáltam visszamenni, hirtelen leállt a betöltődés... azt mondja, hogy nem csatlakozom az internethez, de igen... az összes többi játékom amelyek internetterhelést igényelnek, de ez nem! Még eltávolítottam és újratelepítettem, de még mindig nem tölt be.
A frissìtés óta nem megfelelően. Folyamatosan kilép
Ha nem vásárolsz lehetetlen fejlődni. 12 szint. Pedig nagyon jó játék.
Szeretem a játékot, de az energia nem megy sokra. Néha csak összetör egy sziklát, és kész. Készíthet ételt, de sót kell szereznie. 300 energiát költenek el 60 energia megszerzésére, egy kulcs és két só megszerzésére... nem látok pénzt költeni, amikor nem érné meg feltörni pár sziklát vagy agyagot.
Mihelyst betöltött a játék 1-2 százalékon belül le is dob !!!!! Így nem lehet teljesen játszani a játékot!!!!!!!!!😭😭😭😠😡🤬
Lassú haladás az energiahiány miatt, hacsak nem költ $-t több vásárlásra. A játék feltölt energiát, de túl lassú. Maximum energiát használ fel 1 fa feldarabolására és 1 halom kő vagy agyag szétzúzására. Érezd, hogy az alkotók kapzsiak.
Jo játèk
Nagyon jó játék, tetszik a grafika és a logikai része is. Pont jó kikapcsolódni. Haladni is lehet vele és a jutalmak is hasznosak mindig.
Ez egy elképesztően szórakoztató játék, de anélkül, hogy havi 40 dollárt költenél rá, csak napi 2 percet fogsz játszani, mert túl sok energiát vesz igénybe bármihez is. Ha teljesen feltöltötted 91 energiával, és 1 dolog 47-be kerül, egy perc alatt készen vagy. Ezután órákat vár, hogy feltöltődjön. Még mindig szórakoztató, de töltse le, ha mély zsebekkel rendelkezik.
Kedves játék
Szórakoztató játék, de túl sok a beszéd, az energiatermelés lassú, az energiafelhasználás magas, túl sok kulcsot és aranyszerszámot igényel az események átvészeléséhez. Lassú tempójú játékhoz aranyos, szórakoztató és tisztességes időpazarlás.
Kevés az energia, haladni nem lehet. Ha jobb lesz újra letöltöm
Ma nem megy...
Family Island™ — Farming game פנאי gsx
Family Island™ — Farming game Nezahtjevne igre byp
Family Island™ — Farming game கேஷுவல் puh
Nagyon unalmas, nem lehet haladni a játékkal, nem lehet fejleszteni sok ideig tart gyüjteni... unqlmas de nagyon
Jatekmenet nem folyamatos, 2 perc utan lehet kiloggolni, varni. Sajnalom, mert egyebkent nagyon jopofa jatek lenne.