Post by prosvercdentchamwei on Feb 16, 2022 15:47:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zmodyfikuj wiele klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
proszę naprawić błąd, który wyrzucił mnie z gier, gdy jestem w tyle Ciągle zgłaszałem w grach, że jestem w tyle Odłączam się, gdy mam włączone Wi-Fi i denerwuję się twoją grą, robi się nudno, a ja ciągle szaleję, gdy moja mama jest wściekła u mnie twoja gra jest teraz najgorsza i nie najlepsza Roblox. Jesteś najgorszą osobą, jaką kiedykolwiek widziałem
Jeśli komunikaty internetowe j to ta aplikacja za każdym razem gdy wychodzisz i wymieniasz się pobieraj dane od 200mb do 500mb na 1h gry a np. testując gry androidy, które są w pamięci smartfona ok 10-40mb na godzinę gry to spora różnica.
Uwielbiam to, to jest najlepsze, ale musisz mieć dobre zabezpieczenia, bo prob zostanie zhakowany.. to najlepsza gra na świecie, miliardy gier i przyjaciele, graj w tę grę, uzależnisz się lol, masz czat głosowy , i cysta w frends
Najgorsza gra na świecie
Obozy przygodowe nad jeziorem
Polecam to z wyjątkiem: randki online, robaki, trolle, złośliwi ludzie na kotach wojowników, czyli: ludzie próbujący być Luną, ale są za to prześladowani, ludzie mający sekretne sposoby na wypowiadanie złych słów, ludzie, którzy potajemnie znajdują sposób uprawiać seks!, Proszę, napraw ten Roblox, łamie mi serce, aby zobaczyć to wszystko, proszę, spróbuj jak najlepiej to naprawić!
Roblox Phiêu lưu jie
Uwielbiam Roblox, ma mnóstwo gier do grania Dałbym 5 gwiazdek, ale napraw rozłączony system za każdym razem, gdy próbuję zagrać w grę, działa płynnie przez kilka sekund, ale potem rozłącz mnie, mam na myśli to, jak grałem na moim starym telefonie nigdy mnie nie rozłączaj, a teraz używam Samsunga galaxy zflip3, mam na myśli, jak to możliwe, napraw tego robloxa. Uwielbiam tę grę, więc napraw to.
Nie mogę nawet zdać znaku na ekranie. „Ze względów bezpieczeństwa Twoje urządzenie lub przeglądarka nie może połączyć się z serwerem weryfikacyjnym. Aby udowodnić, że nie jesteś spamerem, zaktualizuj swoje urządzenie lub przeglądarkę”. Co to znaczy?!?!?.. Po drugie, nie mogę się zalogować -_- Wprawia mnie to w nieskończoną pętlę usterki weryfikacji captcha. Szkoda, że usterka nadal istnieje, a na dodatek bez względu na to, co zrobię, wydaje się, że nie będę w stanie zagrać w tę grę w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że zobaczysz i udzielisz mi odpowiedzi
norbiego
Roblox nie działa świetnie. Ciągle mnie wyrzuca i mówi, że roblox nie działa. Napraw to wkrótce. Dziękuję!
gra w miarę spoko ale w niektóre tryby nie mg gra
Roblox to gra na internet. Są w tej aplikacji mnóstwo gier miliony na każdy temat. Można ją pobrać w,, Sklep Play'' . Można w niej kupywać (robuxy) czyli
Ta aplikacja jest niesamowita, ale jest JEDNA rzecz, która spada CAŁĄ DROGĘ DO JEDNEJ GWIAZDY, potrzebujesz przynajmniej pełnych taktów, aby grać. Grałem z pełnymi taktami i ciągle mnie wyrzucało, ponieważ nie mam połączenia z Internetem, tak się często dzieje. więc niż miałem pełne Wi-Fi i pełne paski danych, nadal mnie wyrzuciło, szczerze mówiąc, nie jestem pewien, czy nadal powinienem mieć tę grę.
Nie pozwala mi grać w gry nawet w 1 grę, a jeśli gram w gry, było to „doświadczenie uruchamiania”, więc proszę, napraw to. Byłem podekscytowany, że zagrałem w 3008 z moimi kuzynami i rodzeństwem, ale było to „doświadczenie uruchamiania” nawet w innych grach, więc proszę, napraw to!
To niesamowita i zabawna gra. Chciałbym tylko, żebyś oprócz jej kupowania mógł dodać więcej sposobów na zarabianie robux. Jak małe wyzwania, robale lub gry. Byłoby niesamowicie :')
Moim zdanie ta gra jest super można grać z ocenka 10/10
Nieda się pzeiszcz werczu i nawet nieda się na stare konto to iest nie normalne takich zmian to sie nie spodziewałem
Aby być gupią grasz, strzelać do ludzi, którzy mogą być ludzie, mający czwi ludzie mająli.
to nie jest zła gra dobrze, że nie ma złych słów lub hastagów, ale jeśli masz czat głosowy, to ppl cuss dużo! Ale jedyną złą rzeczą jest grafika, czasami jak kilka minut temu była świetna grafika, ale teraz wszystko jest rozmazane
Bardzo dobra gra ale trochę nie rozumiesz trybów są takie, że piszą fjsjasb i ja wchodzę bo chce sprawdzić co do tam użytownika który zabija
Zgadzam się z innym użytkownikiem, Roblox ma problem z wyrzuceniem Cię z gry bez żadnego powodu, a to kończy się koniecznością ponownego uruchomienia naszych urządzeń i to nie sieci Wi-Fi to problem, ale sama aplikacja, współpraca Roblox musi przyjrzyj się temu ponad 10 000 osób zgłosiło to
Roblox Pakikipagsapalaran qfd
Ciągle mnie wylogowuje, a kiedy idę się zalogować, nie pozwala mi. Jest jednak lepiej. Nadal mają wiele do naprawienia. Uważam też, że robux nie powinien kosztować 99,99 $ za 11 000.
Super jest ta gra. Serdecznie lecz, mam wadę tak jak leczy, lecz rob. Mi już nie chodzi o pieniądze, ale chodzi mi o to samo żeczy za które się opłaca robuxami. Tamę na przykład... Wieża piekła, łamałam tam VIP serwer za robux'ów po tygodniu już wogule mogę wejść na wejście, które można kupić, nie kupię np. Zaadoptuj mnie, bym był hamskim bardzo proszę byście w naprawili wwtedy dam 5 gwiazdek.
Próbuję grać przez ostatnią godzinę i to mi nie pozwala. Ciągle mnie wyrzuca i mówi, że muszę ponownie się połączyć, mimo że mam własne Wi-Fi. Mój telefon jest zaktualizowany i Roblox też. Próbowałem odinstalować grę, ale to nadal nie działa. Zresetowałem telefon i to też nie działa. Sprawdziłem więc, czy inne gry online będą działać i sprawdziły się. Inne gry działały, to po prostu Roblox nie działał. Więc nie sądzę, że to mój telefon, myślę, że to gra. Pls napraw ten błąd.
Dobra gra, ale ostatnio każde moje konto zostaje zablokowane. Jeśli jest to problem dla wszystkich, powinieneś to naprawić. Dziękuję. Edycja: Ok, na każdym koncie, które założę, zostaje mi zablokowana i to naprawdę doprowadza mnie do szału. 1 gwiazdka, dopóki nie rozwiążesz tego problemu. Edycja: ok, założyłem nowe konto i jak dotąd jest w porządku, więc daję ci 4 gwiazdki.
Tak bardzo kocham tę grę! To wszystko, co mogę powiedzieć, że jest po prostu idealne! Edytuj: Mam problemy z przyciskami na stronie głównej, jest rozmazany, także mój strój awatara również się rozmazuje, to trochę denerwujące. Napraw tego Robloxa.
Są pare minusów na przykład robuksy trzeba kupować, jeśli ktoś nie ma pieniądze żeby kupić te robuksy a fajne na przykład włosy lub ciuchy a ich nie może kupić, żeby przez się zmieniło akurat w robloksie pare opini puźniej dodam pa niech się dobrze gra;- )
Moim marzeniem Jerzy w robloksie bezpłatne robuksy
Ta gra jest bardzo fajna i gram w nią cały czas, ale jest jeden problem, chociaż za każdym razem, gdy gram w grę, w której jest wiele rzeczy, dużo się opóźnia, a czasami nawet się zawiesza, ale ogólnie ta gra działa dobrze, więc dlatego nie zabieram gwiazdy.
Roblox to dobra gra, która może tworzyć własne gry lub dołączać do innych z przyjaciółmi, co jest naprawdę zabawne, ale dla mnie chodzi o to, że próbowałem dostać się do Robloxa, aby zagrać, a pierwszą rzeczą, którą widzę, jest główny ekran rejestracji, który próbuję zaloguj się i musiałem to zweryfikować, więc robię, ale kiedy jestem na ostatnim, ciągle mówi, że użyję innego konta, jest mi bardzo przykro, że nie pozwoliłby mi na to, że zdarzyło mi się to dwa razy teraz nie jestem do końca pewien, czy to problem, czy nie, ale chcę, aby test weryfikacyjny rzeczywiście działał na ostatnim.
Sama gra jest sama w sobie fajna ale już mi schakował 2 konta jedno 4-letnie i jedno roku naprawde mam już tego dość, na drogach im kącie tak dalej trwale trwale robuxy i dych poszło się.... ..... po prostu mam to hasłom na tychże kątach, żeczy, o których teraz pomażyć SMS, resetujący adres e-mail może mi kur... WOGÓLE
Pomocy nie mogę niech się się na roblox będzie naprawione to sam 5 gwiazdek
Roblox ผจญภัย aug
Proszę zbanujcie się na 02djx bo mnie oskamował z ogromnej dyni cata I mojemu koledze ogromny świąteczny cata
Fajna gra ale robuxy są za pieniądze więdz daje wam 3 gwiazdki
Cóż, w różnych grach było sporo hakowania/oszukiwania, więc jeśli chcesz uczciwej gry, że będziesz trochę zły lub zły na innych graczy, to nie jest gra dla ciebie. Wielu hakerów i oszustów, którzy nie są sprawiedliwi, więc jeśli w końcu dostaniesz tę grę, po prostu uważaj na innych graczy, którzy mogą cię oszukiwać lub hakować. Zobaczysz, że co najmniej jedna osoba jest zastraszana, kupując innego gracza w Internecie, na przykład mówiąc „twój awatar jest okropny” i nazywana bekonem lub noobem.
Roblox kiedys zabrał pieniądze fajna gra ale czemu mi zabrał pieniądze kupiłam i zabrałam co chwile pieniądze do dlaczego zablokował kartę!
robux nie chcą mi sie kupic !!
Fajna Gierka roblox polecam mam konto Xailluu5793 dodajcie mnie do znajomych mam 100000robux.
Cześć roblox nie wiem czemu ale jal wchodze w robloxa i chce się zmienić skina to nie mogę bo pokazuje "Nie znaleziono elementów" i to mnie bardzo denerwuje nie wiem co sie dzieje prosze na jak najszybciej...😡
Wszystko przestało się ładować! Jestem na tablecie i wydaje się, że przejście na główny ekran zajmuje ponad godzinę!
hejka gra fajna ale moja przyjaciółka nie może włonczyć gry
Dużo kidoów nie polecam lepiej grać na pc no i top gry mają 99% kidosów
Znrndncjjnkd Dj m czerwca być😇😇😇😇😇😇😇😇😇😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😚
Na początku podobał mi się Roblox, ale teraz są szczupli hakerzy cnps, ale nadal łatwo jest sobie z tym poradzić, jedynym największym problemem jest to, że są modele R63, które ukrywają R63 w pudełkach, więc Roblox nie może zajrzeć do środka, proszę to naprawić, ale nadal mi się podoba również jeśli jest dużo smukłych cnps itp., zablokuj je i odery, więc proszę nie bądź leniwy i zablokuj je. ocenione dla DZIECI GRAJĄ W TO ISTNIEJĄ MODELE R63
Gry są fajne ale filtruje jest do dupy i nie mogę nic powiedzieć co jest ważne w grach gdzie trzeba mówić innym graczom co się widzi.
Jak gra podrzebuje to, że nie można jej zrobić. Ale gry są bardzo fajne polecam
Roblox
Roblox Aventura chv
Roblox. Najlepsze gry przygodowe
Gaming - gry i konsole. W Media Expert dajemy Ci możliwość wyboru jednej z kilku popularnych konsol do gier. Urządzenia, które możesz u nas kupić,
KENDALL & KYLIE ماجراجویی gjx
Ta gra do guwno😡